De Colruyt-kaart
Terug naar vorige pagina

Algemene voorwaarden
Aanvraag kaart

 

De Colruyt-kaart:
veilig, snel en handig betalen


De Colruyt-kaart met geheime code: nog sneller en veiliger betalen!

Betaalt u nog met een Colruyt-kaart met handtekening en wenst u over te stappen op de nieuwe Colruyt-kaart met geheime code?
Bel ons dan op 02 363 55 55 of stuur een e-mail naar colruytkaart@colruyt.be

Hebt u nog geen Colruyt-kaart maar wilt u vanaf nu ook van de voordelen genieten? Klik dan hierboven op 'Aanvraag kaart' en vraag nu uw Colruyt-kaart met geheime code aan.


Gemakkelijk en snel voorbij de kassa

Betalen met de Colruyt-kaart is gemakkelijk. U hoeft immers niet langer met geld op zak te lopen.

En dankzij uw Colruyt-kaart bent u ook sneller voorbij de kassa. Samen met de streepjescode op de producten, lezen we aan de kassa de streepjescode op uw Colruyt-kaart. U moet enkel nog uw geheime code ingeven en uw betaling is in orde. Op die manier wint u tijd. Colruyt biedt de volgende werkdag het bedrag aan bij uw bank. De Colruyt-kaart is dus geen kredietkaart.

Handig: u kan geld opnemen

Met uw Colruyt-kaart kan u geld opnemen in elke Colruyt-winkel van het land, tot 250 euro per dag. Zo doet u uw boodschappen en haalt u geld af in één winkelbeurt. Colruyt rekent u daarvoor geen extra kosten aan.

Veilig

Doordat u uw Colruyt-kaart gebruikt, kunnen wij de hoeveelheid contant geld in de kassa's van de winkel tot een minimum beperken. Dat draagt bij tot meer veiligheid in de winkel, zowel voor de klanten als voor de medewerkers.

In geval van verlies of diefstal kan u uw Colruyt-kaart onmiddellijk laten blokkeren. U kan hiervoor terecht in uw Colruyt-winkel of op het nummer 02 363 55 55 (24 u op 24, 7 dagen op 7).

Persoonlijk

Uw Colruyt-kaart is een strikt persoonlijke kaart. Indien u dat wenst, kan u voor een andere persoon een bijkomende Colruyt-kaart aanvragen op uw rekening. Daarvoor volstaat het de gegevens van de 2de kaarthouder in te vullen naast die van de 1ste kaarthouder.

Extra voordelen voor de gebruikers van een Colruyt-kaart!

Bovenop de laagste prijzen die Colruyt u garandeert voor elk product op elk moment, krijgt u als gebruiker van een Colruyt-kaart extra kortingen of bons waarvan uitsluitend de gebruikers van een Colruyt-kaart kunnen genieten.

Enkele voorbeelden:


Extra kortingbons bovenop de bons die u als Colruyt-klant altijd in de bus krijgt.

Interessante kortingen op een volledig assortiment producten. Bovendien hebt u uw bon niet nodig om van uw korting te genieten: betaal gewoon met de Colruyt-kaart.

Voor meer informatie...

kan u altijd terecht bij de Dienst Colruyt-kaart op het nummer 02 363 55 55 (op werkdagen van 8 u tot 18 u 30 en op zaterdag van 9 u tot 17 u), bij de gerant of het personeel van uw Colruyt-winkel, of via e-mail op colruytkaart@colruyt.be.